Skip to main content
 

Tarieven en vergoeding bij Therapie Breda

Voorafgaand aan de start van de feitelijke sessies ontmoet ik je graag een eerste keer in een kennismakingsgesprek.

Individuele sessie

95,-

Per sessie

KennismakingsgesprekBreda Therapie

35

Per sessie

Relatie sessie

65,-

Per persoon

Betaling geschiedt maandelijks middels een factuur.

Hoe lang duurt een behandeling?

Therapie Breda is eerlijk over de duur van de behandeling. Je moet altijd rekening houden met zeker 4 sessies, voordat je weet of een behandeling “aanslaat”. Als in de intake al blijkt, dat je niet bij Therapie Breda geholpen kunt worden, krijg je hierover advies. Hoe lang de behandeling duurt ligt aan de aard van de problematiek. Natuurlijk hebben we het hier samen over, jij bent diegene die aangeeft hoe lang je wilt komen. Ik geef je advies en ik ga er van uit, dat een behandeling nooit langer hoeft te duren dan nodig is.

Als je door omstandigheden niet kunt, wil ik graag met je afspreken, dat je mij dit minstens 24 uur van tevoren laat weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen. Indien je niet tijdig afmeldt, ben ik helaas genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Vergoeding van de kosten van de consulten

De consulten van Therapie Breda worden geheel of gedeeltelijk vergoed als je een aanvullend pakket hebt. De zorgverzekeraars die de kosten vergoeden kun je vinden op www.nvpa.org. Therapie Breda wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering.

Wees er van bewust dat uiteindelijk enkel de ziektekostenverzekeraar waar je bij aangesloten bent, de juiste informatie kan geven. De informatie op deze site is enkel een richtlijn, en kan dus op enig moment achterhaald zijn omdat een zorgverzekeraar zijn voorwaarden aanpast.

Contact

Als je nog vragen hebt of wilt weten of ik je kan helpen? Bel me dan gerust om een afspraak te maken of stuur een mail naar mijn praktijk Therapie Breda ter attentie van Marijke van Steen.